Haslum IL

Treningsavgift for 2014-2015 er åpnet for innbetaling FRIST 01.12.2014

Treningsavgift for sesongen 2014-2015 ligger klar fra 27.10.2014 for betaling. Gå til www.haslumil.no,(eller klikk på menyen for Haslum IL i toppen av denne siden) log in og følg instruksjonene. Medlemskap  i Haslum IL må være betalt. Som tidligere informert om, så må alle være medlem av Haslum IL for å drive en aktivitet. Aktiviteter i Haslum IL er  Bandy,  Orientering, Håndball, Fotball, Alpint og Langrenn

Haslum  IL har innført nytt system for medlemsregister og online betaling av kontingent og treningsavgifter. Dette systemet er sentralt for hele idrettslaget uavhengig av hvilke aktiviteter man driver. Systemet er laget for betaling med kort som en nettbutikk. Det sendes ikke ut faktura med KID-nr eller kontonr for innebetaling, men systemet skal automatisk generere en kvittering på innbetalte beløp, som sendes på mail til medlemmet (til den adressse som man har registrert i systemet).

For Haslum IL Håndball vil innbetalingen bestå av 2 deler, kontingent til Haslum IL og treningsavgift til Haslum IL Håndball. Her finner dere link til en kort veiledning som beskriver innbetaling, både av medlemskontingent til Haslum IL og treningsavgift til Haslum IL Håndball.

Har du glemt brukernavn/passord trykker du på «Glemt brukernavn / passord» og legger inn den e-post adressen som er registrert på medlemmet.
Dersom man ikke er sikker på hvilken e-postadresse som ligger i systemet, eller man får en melding om at e-posten ikke finnes i systemet, kontakt oppmann for laget, så vil man få opplysninger om det der.
Vennligst betal inn treningsavgiften så snart som mulig
Med ønske om en flott håndballsesong fra Styret i Haslum IL Håndball

Publisert Oct 2014

Fra forsiden:

Velkommen til EHF European Cup

Les mer

Håndballfest i Nadderudhallen 26.11.2014 – Haslum HK – Elverum

Les mer

Se alle bortekampene til Haslum HK – Tilbud på TV2 Sumo

Les mer

Regionalt Uttak til Landslag for G96/97

Les mer

Til forsiden

Logg inn