Haslum IL

Oppdatering – online betaling av Medlemskap i Haslum IL

Alle medlemmer i Haslum IL Håndball må være medlemmer i Haslum Idrettslag (HIL)  og betale kontingent til idrettsalget. Denne kontingenten må ikke forveksles med treningsavgift eller lisens, men er medelmskontingent til Haslum IL som hver enkelt  må betale uavhengig av verv og aktivitet. Man må være medlem av idrettslaget for å kunne drive en eller flere aktiviteter tilknyttet Haslum IL (eks langrenn, alpint, fotball etc). Dersom medlemskapet til idrettslaget ikke er betalt, kan man bli nektet adgang til aktivitetene. Medlemskapet til Haslum IL MÅ være betalt før treningsavgift, som betyr at man må være medlem av idrettslaget før man kan drive med en aktivitet.

I dette medlemskapet ligger en forsikring for hver enkelt aktiv medlem.

Alle medlemmer som ikke har betalt kontigent til Haslum IL og driver håndball i Haslum IL, skal nå ha fått en ny e-post fra WebOrg med påminnelse om å betale Haslum ILs medlemskontingent. Denne e-posten inneholder også informasjon om brukernavn/passord. Det kan være at noen har brukernavn/passord fra før, men det har vært en del duplikater i medlemsregisteret som nå er fjernet.

Dette systemet er sentralt for hele Haslum IL og det er besluttett at Haslum IL Håndball skal følge resten av Haslum ILs sentrale medlemsregister for hele idrettslaget. Det samme systemet brukes også for innbetaling av andre kontingenter/avgifter knyttet opp mot aktiviteten(e), som f.eks treningsavgift. Medlemsregisteret er knyttet mot Haslum ILs hjemmeside, www.haslumil.no

VIKTIG: Dersom man har problemer med innlogging, så IKKE opprett en ny profil, men send en e-post til bjorn.erik.riis@gmail.com Opprettes det en ny profil, så blir man avkrevet dobbelt med innbetaling til klubben. Hver enkelt medlem MÅ påse at man kun har en profil.

Her er en kort brukerveildening for innlogging og betaling fra www.haslumil.no : Login og betaling

Når betalig/registrering  er gjennomført får dere en bekreftesle på en systemgenerert e-post med følgende tekst:

Hei……………,

Takk for din registrering som Medlemskap Haslum IL hos Haslum IL.

Vi har registrert betaling for Medlemskap Haslum IL på NOK 400.00

http://www.haslumil.no/…………

NB Du må klikke på lenken eller kopiere og lime inn i nettleseren for å bekrefte brukerkontoen, ellers blir din informasjon slettet.

ETTER at du har aktivert kontoen din kan du logge deg inn med det brukernavnet og passordet

du har oppgitt.

Ditt brukernavn er: ………….

 

Du får denne e-posten fordi du er blitt registrert med brukerkonto i et idrettslag eller med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten med denne e-postadressen. Alle gjester, medlemmer og tillitsvalgte blir registrert i idrettens databaser. w w w .haslumil.no er din personlige portal til klubbens systemer. Fra Haslum IL kan du:

endre din personlige informasjon (eks. adresseendringer hvis du flytter) se hvilke medlemskap og verv som er registrert på deg melde deg på og betale arrangementer/konkurranser/stevner/løp registrere din familie og få oversikt over hele familiens idrettshverdag

 

Dataene du oppgir blir lagret i klubbens og i Norges Idrettsforbund sine databaser. Norges idrettsforbund følger Datatilsynets og Forbrukerombudets krav til forvaltning av personlige opplysninger. Du kan aktivt samtykke til hvorvidt du ønsker at din adresse, e-post og telefonnummer skal være tilgjengelig på Internett. Fra Din Profil kan du enkelt krysse av for hvordan du ønsker at informasjon om deg skal synliggjøres.Personlige opplysninger kan du endre selv. Kontakt klubben din hvis du finner feil vedrørende funksjoner, medlemskap, verv eller lisenser som du ikke er i stand til å endre selv via Din Profil.

Publisert Oct 2014

Fra forsiden:

Velkommen til EHF European Cup

Les mer

Håndballfest i Nadderudhallen 26.11.2014 – Haslum HK – Elverum

Les mer

Treningsavgift for 2014-2015 er åpnet for innbetaling FRIST 01.12.2014

Les mer

Se alle bortekampene til Haslum HK – Tilbud på TV2 Sumo

Les mer

Til forsiden

Logg inn