Haslum IL

VIKTIG ! Medlemsskap i Haslum IL

Alle medlemmer i Haslum Il Hånball må være medlemmer i Haslum IL og betale kontingent.

For eksisterende medlemmer, les dette:

Idrettslaget har sendt en e-post til alle registrerte medlemmer med en oppskrift på hvordan man går frem for å betale medlemskontingenten.

Skulle det være spørsmål tilknyttet det kan du henvende deg til daglig leder Geir Steinseth på geir@haslumil.no

 

For å melde seg inn i klubben som nytt medlem klikk Hvordan bli medlem for å se en video som viser gangen i innmeldingen!

Oktober 2014:

Medlemmer som driver håndball i Haslum IL skal nå ha fått en ny e-post fra WebOrg med påminnelse om å betale medlemskontingenten til Haslum IL. Denne e-posten inneholder også informasjon om brukernavn/passord og er sendt til hvert enkelt medlem. Det kan være at noen har brukernavn/passord fra før, men det har vært en del duplikater i medlemsregisteret som nå er fjernet. For å sikre at medlemmer ikke har flere profiler så har alle nå fått brukernavn/passord på nytt. Dette kan hver enkelt endre etter eget ønske.

VIKTIG: Dersom man har problemer med innlogging, så IKKE opprett en ny profil, men send en e-post til bjorn.erik.riis@gmail.com. Opprettes det en ny profil, så blir man avkrevet dobbelt med innbetaling til klubben. Hver enkelt medlem MÅ påse at man kun har en profil.

Publisert May 2014

Fra forsiden:

Velkommen til EHF European Cup

Les mer

Håndballfest i Nadderudhallen 26.11.2014 – Haslum HK – Elverum

Les mer

Treningsavgift for 2014-2015 er åpnet for innbetaling FRIST 01.12.2014

Les mer

Se alle bortekampene til Haslum HK – Tilbud på TV2 Sumo

Les mer

Til forsiden

Logg inn